ΠεριγραφήΛουκουμάδες στο τηγάνι.





Τι χρειαζόμαστε:

½ κιλό αλέυρι (περίπου)
2 κ.γ. μπέικιν
100 γραμ. γιαούρτι
½ φλιτζάνι ζάχαρη
2 βανίλιες
½ κ.γ. αλάτι
½ φλιτζάνι λάδι
½ φλιτζάνι γάλα (χλιαρό)
Για την επικάλυψη
Γλάσο άσπρο
ή άχνη ή σοκολάτα κουβερτούρα ή ζάχαρη ή μερέντα



Πως το κάνουμε:

Σε μια λεκάνη ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.
Πλάθουμε τα ντόνατς και τα τηγανίζουμε σε τηγάνι με μέτρια φωτιά, μέσα σε αρκετό λάδι.
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε αποροφιτικό χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε με άχνη ή ζάχαρη ή σοκολάτα ή γλάσσο.Καλή επιτυχία

Λίγα μυστικά ακόμα
Τα ντόνατς εγώ τα κόβω μικρά μπαλάκια, τα ανοίγω κορδόνια και τα ενώνω. Δέν ανοίγουν στο τηγάνισμα.

Διαβάστε περισότερο: Donuts ή λουκουμάδες http://www.sintagespareas.gr/sintages/donuts-i-loukoumades.html#ixzz23thf9jo6