Ο γεωλόγος Δρ Τσαρλς Μόρις αποκάλυψε ότι η NASA έχει ένα πελεκημένο άγγελο από βράχους της σεληνης , που τον έφεραν στη Γη οι αστροναύτες από το Apollo 11, το 1969. Ο Δρ Charles ήταν ένας επιστήμονας της NASA για 23 χρόνια, αλλά έφυγε το 1987. Αυτός εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με πολλούς από τους πρώην συναδέλφους του. Ο Δρ Τσαρλς δήλωσε στους δημοσιογράφους.

"Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή το φεγγάρι είχε ατμόσφαιρα που ευνουσε τη ζωή.Κάποτε υπήρχε εκεί μια εξελιγμένη φυλή ανθρώπων με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη αίσθηση της ομορφιάς ».

Ο άγγελος - ένα θηλυκό ανθρωποειδές με φτερα-( προεκτάσεις στην πλάτη ) και τα μακριά μαλλιά που πεφτουν - είναι κατασκευασμένος από μια ένωση σιδήρου που βρίσκεται αποκλειστικά στα υψίπεδα της σελήνης. Αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο ότι είχε πέσει από μια φυλή αλλοδαπών από άλλο πλανήτη. Ήταν με το χέρι γυαλισμένο και έχει μια ασημένια μεταλλική γυαλάδα.

Με βάση τη χημική ανάλυση του μετάλλου, οι γεωλόγοι εκτιμούν το γλυπτό να είναι 200.000 ετών το οποίο σημαίνει ότι έγινε 170.000 χρόνια πριν από το ανθρώπινο είδος εμφανιστεί στη Γη. Έχει εξεταστεί από εμπειρογνώμονες τέχνης που συμφωνούν με την εκτίμηση Δρ Charles.

"Είναι σαφές ότι αυτά τα όντα είχαν την αίσθηση της θρησκείας που είναι παράλληλη και με τον Χριστιανισμό . Ίσως να είχαν ένα δικό τους Μίθρα, Αδωνη, Ιησού κλπ. αποδεικνύοντας ότι οι σημαντικές πνευματικές αρχές είναι, καθολικες , "είπε ανθρωπολόγος της Ουάσιγκτον.

to-parakseno.gr