Τολμήστε το και δοκιμάστε την κι εσείς!

Χρειαζόμαστε:
1300 γρ. χοιρινό, κομμένο σε κυβάκια
1 κουταλιά ρίγανη
1 κουταλιά θυμάρι
1 κουταλιά κάρυ δυνατό
1 κουταλιά κουρκουμά
1 κουταλιά σκόνη σκόρδου
αλάτι
μισή κούπα νερό
Στην πράξη:
Σε μεγάλο απλωτό αντικολλητικό τηγάνι (ή στην κατσαρόλα μας αν δεν έχουμε μεγάλο) σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρέας, να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά όλα και μισή κούπα νερό, και ανακατεύουμε καλά.
Χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι ή την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να μαγειρευτεί για 45 λεπτά.
Ελέγχουμε κατά διαστήματα αν χρειάζεται να προσθέσουμε λίγο νεράκι ακόμα.
Η συνταγή είναι απλή και πανεύκολη, η νοστιμιά της όμως θα σας ενθουσιάσει.
Αν το κάρυ σας δεν είναι δυνατό (συνήθως αυτό που πουλάνε στα σούπερ μάρκετς δεν είναι) αυξήστε την ποσότητα.

Σημείωση:
Χωρίς να θέλω να κάνω καμιά διαφήμιση, θα σας πω ότι πρόσφατα ανακάλυψα ένα εξαιρετικό μαγαζάκι με μπαχαρικά, τοBaharat.
Χρόνια πήγαινα στο Κέντρο, στο Μπαχάρ, για να αγοράσω μπαχαρικά.
Τώρα πλέον έχω δύο επιλογές.
Το Baharat είναι στην Κηφισιά, κι εκεί ανακάλυψα κάθε λογής μπαχαρικό και το κυριότερο σε εξαιρετικές τιμές.
Η κανέλα του, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ότι κυκλοφορεί στα σούπερ μάρκετς. Απίστευτο άρωμα, καταπληκτικό!!!!
Το κάρυ τους …… το κάτι άλλο!!
Το ξαναλέω, ποτέ δεν διαφημίζουμε κάτι, παρά μόνο αν πραγματικά μας αρέσει και θέλουμε να το μοιραστούμε και μαζί σας.
Να έχετε μιαν όμορφη μέρα!


http://syntageskardias.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5.html