Τι θα χρειαστείτε:
6 μεγάλες, σφιχτές μπανάνες
4 κούπες λάδι για τηγάνισμα (π.χ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο)
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα ρυζάλευρο
1 κούπα νερό
¾ της κούπας τριμμένη καρύδα
½ κούπα γάλα καρύδας
¼ της κούπας σουσάμι
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού baking soda
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Τι θα κάνετε:
Καθαρίστε τις μπανάνες και κόψτε τις σε 2 ή 3 λωρίδες, ανάλογα με το πόσο παχιές είναι. Αναμείξτε όλα τα υλικά μαζί, πλην του λαδιού, και ανακατέψτε τα καλά. Αφήστε το λάδι να κάψει σε ένα βαθύ σκεύος (προτιμότερο είναι το wok). Βουτάτε την κάθε λωρίδα μπανάνας πρώτα στο μείγμα και μετά στο λάδι μέχρι να γίνει χρυσο-καφέ. Έπειτα αφήστε τις τηγανιτές μπανάνες να στεγνώσουν πάνω σε χαρτί και σερβίρετε όπως επιθυμείτε (συνιστώμενο σερβίρισμα: Με παγωτό και σιρόπι σοκολάτας).

http://www.in2life.gr/Article.aspx?amid=173288