ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
- 1 πακέτο χυλοπίτες (προτιμήστε σπιτικές )
- 2-3 κουτ. της σούπας βούτυρο γάλακτος
- 1 κονσέρβα μανιτάρια (φέτες)
- 4-5 φέτες ψιλοκομ. μπέικον
- 500 γρ. κίτρινα πικάντικα τυριά
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος light

- Βράστε τις χυλόπιτες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, στραγγίξετε τις πολύ καλά και ξαναρίξτε τις στη κατσαρόλα, μαζί με το βούτυρο, ώστε να λιώσει και να ανακατευτεί καλά με τις χυλοπίτες.

- Τσιγαρίστε το μπέικον και τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι, χωρίς λάδι και μόλις πάρουν χρώμα προσθέστε τα στην κατσαρόλα με τις χυλοπίτες και ανακατέψτε καλά για να πάνε παντού. Έπειτα, αδειάστε το μείγμα σε μεγαλούτσικο πυρέξ και σκεπάστε όλη την επιφάνεια με τυριά. Τέλος, περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος, σκεπάζετε το φαγητό με αλουμινόχαρτο και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα, μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Η αμαρτία μόλις ξεκίνησε! Καλή σας όρεξη!
http://www.lykavitos.gr/2013/01/blog-post_1960.html