Συνδυάστε τες με πολύ μέλι και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

Υλικά

1 και 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
300 ml γάλα
1/2 φλιτζάνι πουρές μήλου (ξύσμα από φρέσκα μήλα)


Εκτέλεση

1. Ανακατέψτε τη ζάχαρη και το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Κάντε μία τρύπα στο κέντρο και ρίξτε το αυγό και το γάλα –αφού πρώτα τα έχετε χτυπήσει ελαφρά μαζί.
2. Αρχίστε να ανακατεύετε με τα χέρια μέχρι να έχετε μια ομοιόμορφη ζύμη.
3. Προσθέστε τον πουρέ μήλου και ζυμώστε ξανά.
4. Ζεστάνετε ένα βουτυρωμένο μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίξτε από τον χυλό στο καυτό τηγάνι και τηγανίστε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν οι τηγανίτες σας.
5. Μεταφέρετε τις τηγανίτες σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε τες ζεστές με μέλι.

http://www.melissocosmos.com/2012/12/blog-post_28.html#more