ΟΧΙ! Καμία ΝΟΜΙΜΗ Network Marketing -MLM- Εταιρεία! Όλες οι Επιχειρήσεις στον Κόσμο, ιδρύονται καιδραστηριοποιούνται στην ΑΓΟΡΑ, με αντικειμενικό Σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ!



Άλλες Εταιρείες -ωστόσο- αρκούνται σε μικρά ‘Ποσοστά’ Κερδών, απ’ τα χρήματα που εισπράττουν, κι άλλες -ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ- μεγαλύτερα!



Ακόμη και μεταξύ των MLM Εταιρειών, βλέπουμε μεγάλες ΔΙΑΦΟΡΕΣ, στα Συνολικά ΠΟΣΟΣΤΑ -εκ των Εισπράξεών τους- που διανέμουν στους Συνεργάτες τους (στους Δικτυωτές, Μέλη των Δικτύων τους) σύμφωνα -πάντα- με το ‘Πλάνο Αμοιβών’, που -η κάθε μια απ’ αυτές- έχουν θεσπίσει!



Άλλες ‘ανταποδίδουν’ -στους Δικτυωτές- από 10% έως 50% των Χρημάτων που φτάνουν στα Ταμεία τους, απ’ τη Δραστηριότητα των Συνεργατών τους, κι άλλες φτάνουν να ‘μοιράζουν’ μέχρι και το 80% των ‘Τζίρων’ τους!



Δεν υπάρχει περίπτωση -όμως- κάποια απ’ αυτές, να ‘μοιράζει’ χρήματα ‘ΔΩΡΕΑΝ’!



Όχι μόνο επειδή είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και όχι ΑΓΑΘΟΕΡΓΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, αλλά, και για έναν ακόμη ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απ’ τον ΝΟΜΟ (στις περισσότερες Χώρες) να ‘τάζει’ μια Εταιρεία, πως ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ στους Συνεργάτες της, ΧΩΡΙΣ -αυτοί- ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! (Δες ‘Παράνομη Πυραμίδα’).



Για να έχει Δικαίωμα Αμοιβής (είσπραξης Προμηθειών) ένας Δικτυωτής, ΠΡΕΠΕΙ ν’ ακολουθήσει το ΠΛΑΝΟ ‘προϋποθέσεων’, που έχει καταρτίσει η -εκάστοτε- Εταιρεία, το οποίο ΑΠΑΙΤΕΙ -συνήθως- δύο -τουλάχιστον-ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ: Α) να ΠΡΟΩΘΕΙ (να ‘πουλάει’, με άλλα λόγια) τα Προϊόντα -ή τις Παρεχόμενες Υπηρεσίες- της Εταιρείας, και Β) να ΑΥΞΑΝΕΙ τον αριθμό των Μελών του Δικτύου του, εκπαιδεύοντας τους Νέους Συνεργάτες του, να ΚΑΝΟΥΝ ό,τι ακριβώς κάνει κι αυτός!



Έτσι, είναι ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, κι η Εταιρεία ‘μοιράζει’ τμήμα των Εισπράξεών της στους Δικαιούχους Δικτυωτές!

http://www.ifilios.gr