Πάρτε αντικλεπτικά μέτρα με τη βοήθεια του Android TheftSpy.



Δεν είναι υπερβολή ο ισχυρισμός ότι, προκειμένου να αποκτήσει κάποιος ένα σύγχρονο high-end Android κινητό, απαιτείται μια μικρή επένδυση, επομένως δεν υπάρχει πιο ζοφερό σενάριο από το ενδεχόμενο της κλοπής. Ζούμε σε περίεργες εποχές, με την εγκληματικότητα να βρίσκεται στα ύψη, άρα καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμε.



Μπορείτε να εφαρμόσετε αντικλεπτικές πρακτικές για να μη χάσετε το smartphone σας ή να το εντοπίσετε αφότου σας το κλέψουν. Το Android TheftSpy είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία του είδους και εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το δικό σας όφελος. Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι το εν λόγω εργαλείο δεν περιορίζεται μόνο για αντικλεπτική προστασία, αλλά προσφέρει και δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης της συσκευής.



Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για εκείνη και στο www.theftspy.com [εικ. 1].



Λύση "όλα σε ένα"

Αυτή η εφαρμογή τα έχει πραγματικά όλα σε ένα πολύ ελκυστικό πακέτο. Κάνει GPS Tracking, σας επιτρέπει συγχρονισμό και απομακρυσμένο έλεγχο της συσκευής, σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφετε βίντεο και ήχο από την κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής σας αντίστοιχα, μπορείτε ακόμη να διαβάζετε και να διαγράφετε "ευαίσθητα" μηνύματα ακόμη κι από τον WhatsApp Messenger, έχει πλήρη stealth λειτουργία για να μη γίνεται ποτέ αντιληπτή –την οποία μάλιστα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας– και πολλά άλλα.



Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας, θα κληθείτε να κάνετε εγγραφή, προκειμένου η εφαρμογή να μπορεί να συνεργαστεί στο κινητό με το εργαλείο χειρισμού μέσω Web. Την εγγραφή μπορείτε να την κάνετε είτε μέσω Web είτε μέσα από το interface του smartphone app.



Μία από τις βασικές λειτουργίες μιας τέτοιας εφαρμογής είναι να εντοπίζει την ακριβή γεωγραφική θέση της συσκευής σας σε πραγματικό χρόνο μέσω GPS. Αυτό γίνεται με ένα κλικ στην επιλογή GPS Tracker στη web υπηρεσία [εικ. 2].



Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η λειτουργία που σας επιτρέπει να διαβάζετε τα μηνύματα που λαμβάνει το κινητό σας είτε αυτά είναι από το WhatsApp Messenger είτε έχουν ληφθεί μέσω SMS και MMS. Με πολύ απλό τρόπο, μπορείτε να δείτε τις επαφές σας, να τις διαχειριστείτε, να δείτε τη λίστα των κλήσεων σας, ακόμη και να συγχρονίσετε τις εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο smartphone σας με εκείνες στον υπολογιστή σας.



Ένας κανονικός κατάσκοπος

Πέρα από τις λειτουργίες συγχρονισμού που σας προσφέρει το πρόγραμμα, το στοιχείο που το κάνει μοναδικό είναι ότι σας επιτρέπει να καταγράψετε από απόσταση ό,τι συμβαίνει γύρω από τη συσκευή σας: Επιλέγετε από τη web εφαρμογή το Recording κι έτσι θα ανοίξει το μικρόφωνο του τηλεφώνου, προκειμένου να καταγραφεί ό,τι ακούγεται γύρω από το smartphone σας [εικ. 3].




Με την ίδια λογική, μέσα από το μενού συγχρονισμού των εικόνων μεταξύ του smartphone και του υπολογιστή σας ή από το Cam Gallery, μπορείτε να χειριστείτε την κάμερα του κινητού σας και να τραβήξετε φωτογραφίες με τη βοήθειά της, χωρίς να το γνωρίζει όποιος έχει κλέψει το κινητό σας [εικ. 4].



Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του Android TheftSpy είναι η επιλογή Stealth Security, μέσω της οποίας μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους λειτουργίας της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας, ώστε αυτή να μη γίνεται αντιληπτή από όποιον το έχει παράνομα στην κατοχή του [εικ. 5].