Στην περίπτωση του στοιχήματος το κράτος ήθελε να μπουν στο λούκι της νομιμότητας οι ξένες εταιρείες, αυτές που ανταγωνίζονται τον ΟΠΑΠ, για να ελέγχει τη σακούλα,..
για να τα παίρνει μέσω της εφορίας.



Τα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ τα δουλεύει ο ΟΠΑΠ. Οι ξένες εταιρείες δεν παίζουν με δικά τους πρακτορεία στην Ελλάδα. Σκάει μύτη ο κύριος Αποστόλης Τσιπίδης, ο Θεσσαλονικιός, και τους κάνει όλους μπίλιες. Στην πρίζα όλοι. Περί τίνος πρόκειται;

Λέγεται ότι ο 40χρονος πρώην πρόεδρος στο μπάσκετ του Ηρακλέους είναι ο Ύπατος της Μεγάλης Στοάς στην Ελλάδα, αρχιμασώνος με τον 33ο βαθμό, άσχετο αυτό θα σου πω.

Σημασία έχει ότι ο Τσιπίδης, με τιμητική διάκριση στο βιογραφικό του από την Δημοκρατία της Σερβίας, για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Σερβίας με Βοσνία-Ερζεγοβίνη έχει ετοιμάσει τη μεγάλη κίνηση.

Θα φτιάξει 500-600 πρακτορεία στοιχήματος που δεν θα είναι «στοιχηματικά» αλλά καφέ-ρεστωράν, που απλά θα μπορεί ο πελάτης να τζογάρει εκεί μέσω του διαδίκτυου. Και με μία άδεια, παρακαλώ. Όχι να πληρώσει 500-600 άδειες. Θα συνεργαστεί με μία από τις 24 νόμιμες εταιρείες.

Ο εν λόγω Τσιπίδης τους κάνει όλους να τρέχουν. Το σύστημα βάρεσε κόκκινο. Ιδιαίτερα οι πράκτορες του ΟΠΑΠ είναι στην αναστάτωση. Μέχρι τον Σαμαρά πήγε το έργο. Είναι, βέβαια, και ο ίδιος ο ΟΠΑΠ που έχει πέσει από τα σύννεφα. Χοντρό παιχνίδι.

Τι λέει ο αποδυτηριάκιας; Θα φύγουν από τη μέση οι εταιρείες που νομιμοποιήθηκαν. Για να παίζει μονότερμα ο ΟΠΑΠ.

apodytiriakias.gr