«Κομμουνιστικά, σταλινικά απολιθώματα, με ακραίες θέσεις, απόγονοι των πιο σκληρών καθεστώτων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα έναν «άξιο υποψήφιο», σχολίασε η Συγγρού σε συνέχεια της επιλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψηφίου προέδρου της Κομισιόν, για το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
ΝΔ: Οι περιθωριακοί της Ευρώπης επέλεξαν Τσίπρα
Η Νέα Δημοκρατία προχωράει παράλληλα σε υπενθύμιση σειράς θέσεων που προωθούν τα κόμματα που συμμετέχουν στο ΚΕΑ. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ έχει ως εξής:
Τα περιθωριακά κόμματα της Ευρώπης αποφάσισαν σήμερα, ότι ο καλύτερος εκπρόσωπός τους είναι ο κ. Τσίπρας.
Κομμουνιστικά, σταλινικά απολιθώματα, με ακραίες θέσεις, απόγονοι των πιο σκληρών καθεστώτων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα έναν “άξιο υποψήφιο”.
Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ότι η πλειοψηφία των κομμάτων αυτών δεν έχουν καταφέρει καν να εκλέξουν βουλευτή στα κοινοβούλια των χωρών τους, και τα περισσότερα από αυτά έχουν ακραίες αντιευρωπαϊκές θέσεις. Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από δύο περιθωριακά κόμματα του ψευδοκράτους (που αυτοαποκαλούνται ως κόμματα της Βορείου Κύπρου), από τους πολιτικούς απόγονους του Τσαουσέσκου, και από άλλα αμιγώς κομμουνιστικά κόμματα όπως της Αυστρίας, του Βελγίου, της Δανίας, Μολδαβίας, Ουγγαρίας, Δανίας, Ιταλίας, Φινλανδίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Σαν Μαρίνο, Σλοβακίας, Βοημίας – Μοραβίας κλπ.
Αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά.
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι τα κόμματα αυτά εξουσιοδότησαν τον κ. Τσίπρα να είναι υποψήφιος υπερασπιζόμενος θέσεις, όπως:
την ακύρωση της διατλαντικής εμπορικής συμφωνίας
την άμεση έξοδο των χωρών από το ΝΑΤΟ και την αντίθεση της Ε.Ε. με τις ΗΠΑ
την ακύρωση της διασύνδεσης Ε.Ε. – Ισραήλ
την κατάργηση της Συνθήκης Λισαβόνας και των κριτηρίων για την ΟΝΕ
την ανύψωση του συνδικαλισμού με δικαίωμα στην αυτοδιαχείριση των επιχειρήσεων, και δικαίωμα του βέτο από τους συνδικαλιστές όταν μια ιδιωτική εταιρία επιλέγει αναδιάρθρωση ή μετεγκατάσταση
την αύξηση μισθών σε όλη την Ευρώπη, με ταυτόχρονη μείωση των ωρών εργασίας
την κατάργηση της FRONTEX, ώστε – αν είναι δυνατόν - να επιτρέπεται η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών στην Ε.Ε
και η υπεράσπιση του τροτσκιστικού Διεθνισμού (κόντρα στον Ιμπεριαλισμό)
Στην Ελλάδα ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν. Όμως, πλέον, ο κ. Τσίπρας και οι συνιστώσες του, αποκαλύπτονται και στην υπόλοιπη Ευρώπη….
ΕΘΝΟΣ

http://ixnos.blogspot.gr/search?updated-max=2013-12-15T19:45:00%2B02:00http://ixnos.blogspot.gr/search?updated-max=2013-12-15T19:45:00%2B02:00